Inzamelingsactie

Home Forums Algemeen Inzamelingsactie

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #2547
  Simon Samwel
  Sleutelbeheerder

  Beste Leden,

  Tijdens de laatste sleutelavond van 2023 heeft Buket aandacht gevraagd voor een inzamelingsactie met als doel om arme gezinnen in Breda eo. ook een fijne kerst te bezorgen. Er is op die avond gul gedoneerd door de toen nog aanwezigen , en middels deze weg wil zij toch iedereen nog eens bedanken voor de donaties.  Het is de Avans Hogeschool dus, mede door de hulp van de clubleden, gelukt ruim 60 boxen te vullen met voedsel, (dames)verzorgingsproducten, speelgoed voor kleintjes, en kleding/dekentjes voor mensen in de kou.

  Boxen vol!

  Om de leden die hebben gedoneerd toch iets van feedback te geven,  hierboven een deel van de boxen die klaar zijn gemaakt. Omdat Buket toen wat onvoorbereid rondging is het verhaal misschien niet helemaal duidelijk geweest, maar het doel waar ze voor inzamelde was een samenwerking van Avans Hogeschool met 20x5Challenge en Quiet Breda.

  Meer info op: https://www.facebook.com/stichting20x5challenge/ en https://quiet.nl/quiet-breda/

  #2548
  Felix Baeten
  Deelnemer

  Simon dank je voor deze feed back. 60 boxen overtreft volgens mij Buket haar verwachtingen ruimschoots.  Leuk voor haar.
  gr. Felix

  #2549

  Goed werk en dankbaar werk en dit soort acties is voor herhaling vatbaar.

  #2550
  Simon Samwel
  Sleutelbeheerder

  Klopt, ze gingen voor 50 boxen, het zijn er iets meer geworden.

  Buket is sociaal betrokken bij de mensen die het wat minder breed hebben dus het kan zeker vaker voorkomen haha!  Ze vind het alleen doodeng om te vragen, dus wachtte ze op die sleutelavond ook tot de bulk van de mensen wegwas…

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.