Alemite treffen

Home Forums Algemeen Alemite treffen

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #2066
  Simon Samwel
  Sleutelbeheerder

  Beste SGFers,

   

  Vanuit de organisatie van Alemite is mij gevraagd om binnen de club te vragen of mensen zich vooraf willen aanmelden als je van plan bent daarheen te gaan.

  IVM de inkoop en voorbereiding wordt het vanuit de organisatie aldaar zeer op prijs gesteld als je even een mailtje stuurt naar: willemenmarion@home.nl – als je van plant bent te gaan natuurlijk.

   

  ——————————

  Uitnodiging laatste Alemite treffen oude stijl  25e editie !

   

  Alemite houdt haar laatste traditionele treffen op 1,2 en 3 September 2023, en nodigt iedereen die ons eerder bezocht uit om dit met ons te vieren met een speciale jubileumeditie.

  We vragen je dit jaar je op te geven, want we willen graag de bestellingen vroegtijdig doen, om jullie een onvergetelijk weekend te bezorgen. Zo weten we bij benadering hoeveel mensen we kunnen verwachten. Stuur een mailtje naar Willem via willemenmarion@home.nl en het aantal personen waarmee je komt, want dit wil en mag je niet missen !

  Ook is er de mogelijkheid om het speciale shirt te reserveren,  aangezien we die alleen op bestelling laten maken dit jaar. Kijk op de website van  www.alemite-motoren.nl  voor het ontwerp, uitvoering en de betaling of klik op onderstaande link.

  https://www.alemite-motoren.nl/bestellen.html

   

  Het is misschien nog ver weg, maar wij zijn al bezig om er een gedenkwaardige afsluiter van te maken en hopen dat jij daar bij bent ! Ons programma wordt op alle onderdelen hopelijk nog meer de moeite waard dan voorgaande jaren en daarom vragen we je reeds op vrijdag te komen ( dan hebben we ook al live-muziek die hopelijk zeer in de smaak valt ).

  Hoe we in 2024 verder gaan hoor je dat weekend .

  Hopelijk tot in September!

  Hartelijke groet,

  Alle Alemite leden.

   

   

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.