Sleutelochtend

Samwel Supplies

Sleutelochtend, neem je probleem(motor) mee en maak gebruik van de aanwezige technische kennis om vaak met een weer functionerende motor weg te gaan.

Extra Sleutelochtend

Deze sleutelochtend vindt plaats bij Eric Stoutjesdijk.  Adres vind je in het forum bericht.  

Moerdijks Oldtimer festival

Dit jaar zoals eerder vermeld geen 3 daags evenement, maar een 1-daagse ontmoetingsbijeenkomst voor Oldtimer liefhebbers. Naast vele aanwezige Oldtimer voertuigen, brommers, motoren, tractoren, etc zijn er op het evenemententerrein aan de haven ook 2 terrassen opgebouwd. Op beide terrassen is de gehele middag live muziek aanwezig . Op beide terrassen is de gehele middag live muziek aanwezig . Naast Ivy Linn and The Left Hand Gamblers treedt op het andere podium de Dreesland Band op

Op de koffie bij: Piet

In het kader van kennis delen en pronken met je collectie gaan we op de koffie bij verschillende leden. Het eerste slachtoffer is onze voorzitter Piet. Piet heeft in de loop der jaren een hele mooie verzameling Amerikaanse oldtimers opgebouwd, die hij allemaal zelf tot in de puntjes gerestaureerd heeft. Wil jij die verzameling eens zien en ook bekijken hoe hij dat nou aanpakt, dan ben je welkom op 27 augustus tussen 10.00 uur en 12.00 uur bij Piet zijn werkplaats in Breda. Het exacte adres kun je vinden op het forum, wanneer je bent ingelogd. Heb je dan de…

Alemite Treffen

Vanaf vrijdagmiddag ben je welkom op de boerderij van de Familie Zanderink in Beuningen, Beverborgsweg 4 (bij de Lutte, Twente) waar wij een speciale locatie hebben gecre�erd; een entourage in de stijl van het wilde westen. Cowboys (en girls) en indianen en Amerikaans ijzer zorgen voor een gezellige sfeer.

Sleutelochtend

Samwel Supplies

Sleutelochtend, neem je probleem(motor) mee en maak gebruik van de aanwezige technische kennis om vaak met een weer functionerende motor weg te gaan.

Oude Segmenten Tour

Door de VMC georganiseerde rit in Essen ( Belgie ), voor motoren tot 1940

Najaarsrit

Mooie rit, met tussenstop bij een museum. Evt entreekosten voor eigen rekening, wel groepskorting