Mocht je lid willen worden van onze mooie motorclub dan kan je onderstaand formulier invullen, wij zullen dan contact met je opnemen. We vragen je in je motivatie zoveel mogelijk over jezelf te vertellen. Wat voor (relevante) motoren je hebt, of je eventueel lid bent van andere clubs (wij accepteren geen leden die lid zijn van semi-criminele organisaties). Vertel ook zeker waarom je lid wilt worden, en wat je verwacht van ons. Indien je al mensen binnen de club kent is dat ook zeker het vermelden waard.

Check ook of je ongeveer in het blauw aangegeven gebied woont. We verlenen wel dispensatie voor leden van buiten het gebied, maar de motivatie moet dan wel echt juist zijn. Dit is in verband met de reisafstanden, en het weinige contact dat er is met leden ver weg.

Vertel hier kort wat over jezelf. Wie ben je, waar kom je vandaan. Wat voor motor(en) heb je? Waarom wil je lid worden, en welke verwachtingen heb je van ons ( denk aan ritten, kennis, socializen, ,milieudelicten plegen of andere zaken)