Treffen 2024

Het treffen zit er weer op. Het thema “more exciting fun” hebben we hopelijk eer aangedaan, met een mooie rit naar kasteel Ammersoyen, lekker italiaans eten ( ook echt helemaal uit Italie gebracht!), live entertainment op zowel vrijdag als zaterdag, een flink kampvuur, en uiteraard ook door onze uitmuntende planning zééér veel geluk met het weer gehad!

Iets minder bezoekers gehad dan gebruikelijk omdat veel “vaste bezoekers” in normandie waren om de 80 jarige herdenking van de D-day landingen mee te maken. Er zullen vast een paar clubleden die daar zijn geweest de moeite nemen om de fotos en verslaglegging hierover met de club te delen…. Anyway, hieronder de fotos die ik tot dusver heb gekregen (Willem dank hiervoor). Als je ook foto of videomateriaal hebt om te delen, laat het me vooral weten, zet ik het erbij!

Geef een reactie