Hallo allemaal,

Wat een geweldig Silent Gray Fellows treffen hebben we gehad !

Dit 18e treffen in ons 20 jarig bestaan is er een om niet te vergeten. Fantastisch!

Na op donderdagmiddag en avond de locatie te hebben ingericht waren we er vrijdag klaar voor. Terras in orde, keuken en bar gereed, inkom ingericht, en iedereen in de startblokken om de gasten te ontvangen.

In de loop van de middag kwamen deze binnen. Natuurlijk onze trouwe bezoekers, maar ook nieuwe gezichten. Een aantal had er al een aardige rit opzitten op deze warme zomerdag.

Na het opzetten van de tentjes, het begroeten van vrienden, konden we s’avonds omstreeks acht uur aan tafel voor ons traditioneel vrijdag diner. Ondertussen was er ook nogal wat familie gearriveerd om dit “Limburgs” diner met ons te delen. Het voorafje: Asperges met ham. Heerlijk! Daarna het hoofdgerecht: zuurvlees met krieltjes. Zeer smakelijk! En als toetje een heerlijk stuk vlaai met slagroom. Een driesterren menu samengesteld door Ton Huiskens, en grotendeels ter plekke klaargemaakt door medewerkers. En dat alles opgediend door een uitmuntend bedienend personeel! Chapeau!

Ondertussen was de artiest van de avond “Barrel Covers”, begonnen te spelen vanuit zijn theaterwagentje.

Wat een performance! Jammer dat de voorzitter weer zo nodig zichzelf in het zonnetje wilde zetten met zijn jaarlijkse stichtelijke toespraak. Maar dat mocht de pret niet drukken, het werd later erg gezellig… Nadat we de zon daar hadden zien ondergaan ging het kampvuur aan, en het rijdend theater verhuist naar het voorplein. De verzoekjes stroomde binnen. Van John Denver, Johnny Cash tot Creadence Clearwater, hij speelde het, als one man band! Wat een artiest!  Het bier vloeide ondertussen rijkelijk. Na dat tegen middernacht de muziekant zijn repertoire had afgewerkt, en aanstalten wilde maken om op te ruimen werd hem gevraagd of hij wilde doorgaan als we de pet lieten rond gaan. Volgens mij heeft hij bijna zijn dubbele gage verdient Geweldig! Wat een mooie avond!

De volgende ochtend weer vroeg op. Lekker warm douchen, en ontbijten. Plotseling klonk daar een onheilspellend geroffel. Wat schets de verbazing, er kwam zowaar een drumband van alleen vrouwen het terrein op.

Deze werd het camping terrein opgestuurd, en bij de langslapers voor hun tentje net zolang geroffeld totdat de rits van hun tentje open ging en de verbaasde gezichten naar buiten keken. De manier om iedereen te wekken! Na hun vroege optreden namen de dames nog een koffie, en onder luid applaus gingen ze er trommelend weer tussen uit.

Zo, iedereen wakker en lekker buurten tot het middag uur. Daarna stond het lunch buffet al weer klaar met lekker broodjes haring en andere lekkernijen.  Het verzamelen van de toertocht werd in gang gezet en als je mee wilde was het verzamelpunt bij de pomp iets verderop. Deze rit was door Evert en Erik al voorbereid en is goed verlopen. Een enkeling is zoekgeraakt maar heeft op eigen kracht ons weer kunnen vinden. Ondertussen stroomde weer nieuwe gasten binnen. Met een 80 tal inschrijvers , een dozijntje dagbezoekers en rond de twintig stuks aanhang toch weer een leuk aantal bij elkaar.

Bij terugkeer van de rit rijders ging de BBQ aan en heerlijke geuren vulden het terrein. Ondertussen was de band gearriveerd en aan het opstellen. De feest avond kon beginnen. Na wat intro nummers om de sound te checken, even pauze waar spreekstalmeester Ken en assistente Steffie de bingo, sorry, de tombola gingen doen. Opvallend toch weer dat sommige deelnemers er met meerder prijsjes vandoor gingen. Dat vergt nader onderzoek, dat moet de entertainment werkgroep maar doen. De band “Hot Fuzz” speelde de sterren van de hemel, en de voetjes gingen van de vloer. Zelfs Aad kon niet stilzitten en moest geregeld terug in zijn stoel geduwd worden, ter voorkoming van opnieuw letselschade. Het is die nacht nog erg laat/ vroeg geworden maar met een tevreden gevoel en lichtelijk beneveld naar de tent.

Op zondag na het ontbijt gingen de gasten er van lieverlee weer tussen uit. Sommigen hadden nog een flinke thuisreis te maken. Wij gingen opruimen om de boel netjes achter te laten zodat we volgend jaar weer bij de Road Rockers welkom zijn. Het was een fantastisch fijn treffen!  En voor iedereen die zijn steentje daarbij heeft bijgedragen:  heel erg bedankt! En natuurlijk is een groot compliment voor onze gasten. Wat een geweldige ambiance hebben we samen gehad! Tot volgend jaar, of misschien tussentijds bij een andere gelegenheid. Blijf genieten en lekker rijden zolang het mogelijk is! Enjoy Life!

Namens bestuur:

Simon, Jan en Piet

PS: Alle fotos en media hieronder bij elkaar:

Video:

Geef een reactie