Cancelled

Zie website, er is geen treffen in 2021

 

Alemite Treffen

Overige Clubs, Activiteiten
alemite
Date: 2-09-2021 00:00 - 4-09-2021 00:00

Venue: boerderij van de Familie Zanderink in Beuningen, Beverborgsweg 4

In het eerste volledige weekend van september organiseren wij elk jaar een treffen voor berijders van Amerikaanse motoren met een bouwjaar van vóór 1966.

Vanaf vrijdagmiddag ben je welkom op de boerderij van de Familie Zanderink in Beuningen, Beverborgsweg 4 (bij de Lutte, Twente) waar wij een speciale locatie hebben gecreëerd; een entourage in de stijl van het wilde westen. Cowboys (en girls) en indianen en Amerikaans ijzer zorgen voor een gezellige sfeer.

De entree prijs voor het hele weekend is inclusief de warme maaltijd op vrijdagavond, de 2 ontbijten, het kamperen, de consumptie tijdens de rondrit en uiteraard de herinnering aan ons bijzondere weekend.

Aangezien wij er op uit zijn jullie (maar ook onszelf) een gezellig weekend te bezorgen, zul je redelijke prijzen voor consumpties en BBQ e.d. tegenkomen. Ook onze pannenkoeken zijn vermaard om hun smaak en zorgvuldige bereiding!! Dat wij in de afgelopen jaren een geslaagd treffen hebben kunnen organiseren, waarbij het aantal bezoekers groeit, bewijzen de enthousiaste gasten die bij vertrek roepen: Tot volgend jaar !

 

 

All Dates


Event: From 2-09-2021 00:00 to 4-09-2021 00:00

Powered by iCagenda

Neither this site, nor the people or events it represents, are affiliated with Harley, Indian, or Excelsior-Henderson Motorcycle Company. The club makes no claim to the validity or accuracy of the data found here...